Tein tämän kakun samalla tavalla kuin aiemmin tekemäni suklaakakun. Kakku hyytyy hyvin jos antaa olla jääkaapissa seuraavaan päivään. Tällä kertaa en ehtinyt odottelemaan, joten laitoin kakun pariksi tunniksi pakkaseen.

150 g Täysjyvä Digestive-keksejä
50 voita

400 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g valkosuklaata
2 dl kuohukermaa
0,5-1 rkl sokeria
2 tl vanilijasokeria

Päälle mansikoita ja tomusokeria

Murskaa keksit kaulimella muovipussissa. Sulata voi mikrossa. Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi. Sekoita keksimurskaan voi ja painele seos tiiviisti vuoan pohjalle. Laita kylmään jähmettymään. Sulata suklaa mikrossa varovasti n. 30 s kerrallaan, sekoita välillä. Tuorejuusto on hyvä ottaa hyvissä ajoin huoneenlämpöön. Annan sulan suklaan jäähtyä kunnolla ja sekoita sitten huoneenlämpöiseen tuorejuustoon. Vatkaa kerma ja sekoita tuorejuustoseokseen. Mausta sokerilla, lisää tarvittaessa. Kaada seos vuokaan keksipohjan päälle ja anna jähmettyä mielellään seuraavaan päivään. Koristele kakki marjoilla, pähkinöillä tai nonparelleilla.