Kuva on onneton :( Oli niin hässäkkää että en ehtinyt ottaa kunnon kuvia. Mutta tämä on muunnos Marianne Crush-kakusta (joka oli mulle vähän pettymys), laitoin tilalle valkosuklaa-rouhetta, hyvää oli! Tässä siis valkosuklaa-rahka-täyte, pohjalla vadelmia ja päällä mansikka-hyytelö.

1425485.jpg

Pohja:
200 g suklaakeksejä
50 g voita

Täyte:
2 dl vispikermaa
250 g maitorahkaa
120-130 g valkosuklaata rouhittuna (käytin Pandan)
5 kpl liivatelehtiä
1 dl kiehuvaa vettä
2-3 rkl sokeria (maun mukaan, kuinka makeaa haluaa)
(vadelmia)

Päälle:
400 g mansikoita tai vadelmia (tai muita punaisia marjoja)
1 dl punaista mehua
1 dl sokeria
4 liivatelehteä

Murskaa keksit ja yhdistä sulatettun voihin. Laita irtopohja-vuoan pohjalle leivinpaperi. (itse jätän paperin "roikkumaan" neliskanttisena, on helppo vetää kakku tarjoilulautaselle). Painele keksimuruseos pohjalle ja laita jääkaappiin odottamaan. Laita liivatelehdet kylmään veteen (noin 5 min) Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää valkosuklaarouhe ja rahka, mausta sokerilla maun mukaan. Puristele vesi pois liivatelehdistä ja sekoita kiehuvaan veteen. Anna ihan hetken jäähtyä.(lisää pohjan päälle vadelmia tai muita marjoja, ei välttämätön) Sekoittele varovasti liivateseos kerma-rahkaan ja laita seos pohjan päälle jääkaappiin hyytymään 2-3 tunniksi.

Laita liivatteet kylmään veteen n. 5 minuutiksi. Soseuta marjat sokerin kanssa. Kiehauta mehu ja sekoita siihen puristellut liivatelehdet. Sekoita liivateseos marjoihin ja lisää hyytyneen kakun päälle. Anna hyytyä jääkaapissa 2-3 tuntia tai yön yli.

Tässä kakussa oli sekä vadelmia että mansikoita, kävivät hyvin valkosuklaarahkan kanssa. Tätä teen toistekin :)