Tämä raikas ohje löytyi kesäkuun Fit-lehdestä. Olivat hyviä, pikkuneitikin söi näitä vaikka olisin kuvitellut että hänen mielestään lettujen kanssa vaaditaan hilloa. Toki näitä voi syödä hillon tai vaikka ruokosokerisiirapin kanssa, mutta tämä rahka on terveellisempää.

1 limetin mehu
4 dl rasvatonta maitoa
2 rkl sokeria
1/4 tl suolaa
2 kananmunaa
2 dl täysjyvävehnäjauhoja
1 tl raastettua limetin kuorta

paistamiseen pullomargariinia tai öljyä

Mango-vaniljarahka

200 g vaniljarahkaa (Danonen Danio)
1 prk mangososetta (Bona tai piltti)

Pese limetti, raasta kuori ja purista mehu. Sekoita keskenään maito, limetin mheu, sokeri ja suola. Vatkaa sekaan munat. Vatkaa lopuksi sekaan jauhot ja kuoriraaste. Anna taikinan turvota vähintään 20 minuuttia. Paista letut lettupannulla keskilämmöllä mahdollisimman vähässä rasvassa. Sekoita rahkan ainekset keskenään ja tarjoa lettujen kanssa.