Tässä vanhalla tutulla ohjeella tehty kakku, ja kuten kerroksista huomaa, kiireessä tehty :)

Pohja:
200 g Digestive-keksejä
70 g voita

Täyte 1:
200 g tuorejuustoa
2 dl kuohukermaa
4 liivatelehteä (+ vettä liotukseen)
1 rkl vettä
125 g maitosuklaata
1-2 rkl sokeria
2 tl vaniljasokeria

Täyte 2
200 g tuorejuustoa
2 dl kuohukermaa
4 liivatelehteä (+ vettä liotukseen)
1 rkl vettä
125 g valkosuklaata
1 rkl sokeria

Koristeeksi Meiran suklaarakeita

Sulata voi mikrossa. Laita keksit muovipussiin ja vedä kaulimella murusiksi. Sekoita keksimurskaan voi ja painele irtopohjavuoan pohjalle (jossa leivinpaperi). Tein tämän 24 cm vuokaan, mutta jos haluat korkeamman kakun, teen 22 cm vuokaan. Laita kylmään jähmettymään.

Molemmat täytteet valmistetaan samalla tavalla. Sulata suklaa mikrossa vähän aikaa kerrallaan ja sekoita välillä. Varo polttamasta suklaata. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita siihen tuorejuusto, jäähtynyt sulatettu suklaa ja mausta sokerilla maun mukaan. Kannattaa maistella ja lisätä sokeria jos haluat makeampaa täytettä. Kiehauta vesitilkka, puristele väh. 5 minuuttia lionneet liivatelehdet käsissä ja sekoita vesitilkkaan. Lisää täytteeseen ohuena nauhana ja sekoita varovasti. 

Valmista ensin täyte 1 ja levitä keksipohjan päälle ja anna hyytyä kylmässä 3-4 tuntia. (Tein itse ed.iltana). Kun täyte on hyytynyt, valmista täyte 2 samalla tavalla ja levitä kakun päälle ja anna taas jähmettyä kylmässä 3-4 tuntia.