Palmusunnuntai-iltana herkuttelimme nachopaistoksella. Tästä on olemassa varmaan kymmeniä erilaisia ohjeita ja versioita, enkä tiedä edes tämän meksikolaisherkun oikeaa nimeä. Herkkua oli!

300 g nachoksia (tortilla chips)
400 g paistijauhelihaa
1 pss  Pirkka tacomausteseosta
1,5 dl vettä
1 prk Pirkka cheddar-juustodippiä
0,5 dl maitoa
1 prk Pirkka Salsakastiketta (keskivahva)
1 punasipuli
0,5 rasiaa kirsikkatomaatteja
2-3 dl emmentaljuustoraastetta

Silppua sipuli ja puolita pestyt kirsikkatomaatit. Paista jauheliha kuumalla pannulla kypsäksi. Lisää tacomausteseos ja vesi, anna kiehua kasaan n. 5 minuuttia. Levitä nachokset leivinpaperin päälle uunipellille. Levitä päälle jauhelihaseos ja salsakastike. Notkista juustodippiä maidolla ja levitä salsan päälle. Ripottele pinnalle tomaatit ja sipulit ja lopuksi juustoraaste. Kypsennä uunissa 225 asteessa n. 10 minuuttia.

Tämän kanssa voisi tarjota vielä jalapenoja ja creme fraichea. Meille riitti salsan voimakkuus, eikä oikeastaan tarvinnut kaveriksi muuta kuin kylmää juotavaa :)