Pohja:
100 g voita
2 dl vehnäjauhoja
0,5 dl kauraleseitä
2 rkl kylmää vettä

Täyte:
2 prk tonnikalapaloja vedessä
5 aurinkokuivattua tomaattia
100 g kevyt-fetaa
150 g emmentaljuustoraastetta
8 kirsikkatomaattia
2,5 dl Flora ruokaa (7%)
2 munaa
0,5 tl suolaa, 1 tl basilikaa. 1 tl oreganoa, ripaus cajunmaustetta, ripaus mustapippuria, ripaus paprikajauhetta

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi ja voitele reunat. Nypi pohjan voihin jauhot ja leseet, lisää kylmä vesi ja sekoita nopeasti. Painele pohja vuoan pohjalle ja reunoille ja laita kylmään odottamaan. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Valuta tonnikalat ja survo haarukalla pieneksi. Silppua aurinkokuivatut tomaatit (sakset ovat tähän tois kätevät :) ja paloittele feta. Leikkaa tomaatit viipaleiksi. Sekoita kermaan munat ja mausteet.

Esipaista pohjaa uunin keskitasolla n. 11 minuuttia. Sen jälkeen laita päälle vuorotellen tonnikalaa, tomaattia, fetaa ja juustoraastetta. Kaada päälle munakerma ja paista 225 asteessa 20-25 minuuttia kunnes täyte on hyytynyt ja pinta on saanut kauniin värin.