1632875.jpg

Tämän tyyppisen lihapadan ohjeen löysin pari vuotta vanhasta Kodin Kuvalehdestä. Tein padan paahtopaistista, oli tarjouksessa iso kimpale :) Kylläpä tulikin mureaa ja hyvää!

600-800 g naudan suikalepaistia
2 sipulia
2 paprikaa
2 prk yrttimaustettua tomaattimurskaa
2 lihaliemikuutiota
2 rkl hunajaa
1 tl rouhittua mustapippuria
1 maustekurkku
1 rasia kirsikkatomaatteja
Lisäkkeeksi riisiä, pastaa tai perunaa

Ruskista hyvissä ajoin huoneen lämpöön otetut lihasuikaleet useammassa erässä. Laita kattilaan tom.murska ja liemikuutiot ja laita kiehumaan. Lisää lihat ja laita pienelle lämmölle. Kuullota lohkotut sipulit ja lisää kattilaan. Kuullota suikaloidut paprikat ja käytä pannulla, laita sivuun odottamaan. Anna lihan muhia pienellä lämmöllä noin puoli tuntia. Mausta hunajalla ja pippurilla, lisää paprika ja anna kypsyä 15 minuuttia. Lisää lopuksi kurkku ja tomaatit ja hauduta kannen alla 10 minuuttia.