Ihan hävettää että en ole poikennut Lähiruokatori Heilaan aiemmin, vaikka kuljemme siitä ohi mökille useamman kerran kesässä. Jotenkin sitä aina herää vasta sitten kun on posottanut Heinola p-liittymän ohi....juhannus-sunnuntaina korjasin tilanteen ja kävin kannattamassa paikallisia tuottajia. Heilan ideasta, tuotteista ja aukioloajoista lisää netissä, www.heilan.fi.

1245668681_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mukaan matkaan tarttui tällä kerralla Mooseksen viljan spelttihiutaleita, Pusan Bakarin sekahiivaleipää, Sahlmanin hasselpähkinä-, minttu-, ja vadelmatoffeeta, Benjamin lihatorin juustonakkeja, West Charkin kalkkuna-pastramia, kurkkua, tomaattia ja karjalanpiirakoita.

Maisteltiin eilen Pusan leipää ja kalkkunapastramia ja molemmat olivat tosi hyviä! Leipä oli tuoretta ja vähäsuolaista, kalkkunapastramia käyn hakemassa lomalla uudestaan. Valitettavasti mukana oli kärsimätön perhe joka jaksanut shoppailla pitkään, joten moni hylly jäi katsomatta. Viini-osastolle en ehtinyt ollenkaan ja aidot siiderit ja limut jäivät hyllyyn tällä kertaa, vaikka houkuttelivat. Juustotiskillä aion viettää vielä pitkän tovin ja ostaan jonkun pienjuustolan ihanaa herkkua, samoin kylmätiskin Cajun-makkaraa on kokeiltava!

Heilan liha- ja kalatiskit olivat aivan upeat ja houkuttelevan näköiset, juhannuksen grillauksen jälkeen ei tosin tehnyt mieli enää ihania pihvejä...tosin ehkä sitten lomalla...:)