Vanhalla hyväksi todetulla tavalla tehty hyydytetty kakku. Käytän rahkaa lähes aina, en oikein ole päässyt tuorejuuston makuun. Rahkasta tulee raikkautta vastapainoksi makeudelle ja rahkasta saa minusta sileämmän lopputuloksen. Tällä kertaa tällainen versio, makeannälkä lähtee taatusti!

2063520.jpg

Pohja:
200 g suklaakeksejä
50 g voita

Täyte 1:
1 prk vispikermaa
1 prk (250 g) maitorahkaa
130 g Pandan valkosuklaata
4 liivatelehteä
4 tl sokeria

Täyte 2:
1 prk vispikermaa
1 prk maitorahkaa
130 g Pandan tummaa suklaata
4 liivatelehteä
4-6 tl sokeria

Päälle: 100 Minttukrokantti-suklaata (tai mitä tahansa suklaata) rouhittuna
nonparelleja

Sulata voi mikrossa. Laita keksit muovipussiin ja vedä kaulimella murusiksi. Sekota keksimurskaan voi ja painele irtopohjavuoan pohjalle (jossa leivinpaperi). Laita kylmään jähmettymään.

Molemmat täytteet valmistetaan samalla tavalla. Sulata suklaa mikrossa. (helpointa on laittaa palasiksi esim. syvälle lautaselle ja sulattaa pikkuhiljaa, esim. 30-60 s. kerrallaan ja kokeilla ja sekoitella välillä) Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita siihen rahka ja vähän jäähtynyt sulatettu suklaa. Mausta sokerilla maun mukaan. Kannattaa maistella ja lisätä sokeria jos haluat makeampaa täytettä. Kiehauta vesitilkka, puristele väh. 5 minuuttia lionneet liivatelehdet käsissä ja sekoita vesitilkkaan. Lisää täytteeseen ohuena nauhana ja sekoita varovasti. 

Valmista ensin täyte 1 ja levitä keksipohjan päälle ja anna hyytyä kylmässä muutama tunti. (Tein itse ed.iltana). Kun täyte on hyytynyt, valmista täyte 2 samalla tavalla ja levitä kakun päälle ja anna taas jähmettyä kylmässä 3-4 tuntia.