Leivoin näitä vain siksi että halusin kokeilla Ikeasta ostettuja Muffinssi-vuokia. Mukavan kokoisia ja mukava kuosi, mutta paistuessa ja värjäytyessä ei kuosista ole kauheasti iloa.

10 kpl

70 g voita
1 dl sokeria
1 muna
2 dl vehnäjauhoja
1,5 tl vaniljasokeria
0,5 tl leivinjauhetta
1,5 rkl kaakaojauhetta
0,5 dl maitoa, kermaa tai Creme Vanillaa
50 g tummmaa suklaata
4 rkl vadelmamarmeladia (tai tuoreita vadelmia)

Rouhi suklaa. Vatkaa pehmeä voi ja sokeri kuohkeaksi. Lisää muna vatkaten. Sekoita kuivat aineet hyvin keskenään ja kääntele taikinaan vuorotellen maidon maidon kanssa. Älä vatkaa enää tässä vaiheessa. Kääntele sekaan myös suklaarouhe ja marmeladi. Jaa taikina lusikalla 10 muffinssivuokaan (muffinssipellille) ja paista 175 asteessa n. 18 minuuttia.

Kuorrutus: Sekoita 100 g tuorejuustoa ja nokare voita. Vatkaa sekaan 2 rkl vadelmamameladia (terästin väriä punaisella elintarvikevärillä) ja 2-3 dl tomusokeria. Levitä jäähtyneille kakuille ja koristele karkeilla tai vadelmilla.