Oli tarkoitus tehdä tuorejuustokakkua, mutta lähikaupasta olikin maustamaton tuorejuusto loppu. Siispä tein tämän rahkasta, joka sopii oikein hyvin hyydytettyihin kakkuun, vaatii vaan vähän enemmän sokeria kaveriksi. Kakku meni vapaaehtoisjärjestö Rinkulaan, jossa Mummoni vetää "leideille" askartelukerhoa.

Pohja:
200 g Digestive-keksejä
50 g voita

Täyte 1:
250 g maitorahkaa
2 dl vispikermaa
4 liivatelehteä (+ vettä liotukseen)
1 rkl vettä
125 g tummaa suklaata
0,5 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria

Täyte 2
250 g maitorahkaa
2 dl vispikermaa
4 liivatelehteä (+ vettä liotukseen)
1 rkl vettä
200 g valkosuklaata
3-4 rkl sokeria

Koristeeksi keksimuruja ja Meiran suklaarakeita

Sulata voi mikrossa. Laita keksit muovipussiin ja vedä kaulimella murusiksi. Sekoita keksimurskaan voi ja painele irtopohjavuoan pohjalle (jossa leivinpaperi). Laita kylmään jähmettymään.

Molemmat täytteet valmistetaan samalla tavalla. Sulata suklaa mikrossa vähän aikaa kerrallaan ja sekoita välillä. Varo polttamasta suklaata. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita siihen rahka, jäähtynyt sulatettu suklaa ja mausta sokerilla maun mukaan. Kannattaa maistella ja lisätä sokeria jos haluat makeampaa täytettä. Kiehauta vesitilkka, puristele väh. 5 minuuttia lionneet liivatelehdet käsissä ja sekoita vesitilkkaan. Lisää täytteeseen ohuena nauhana ja sekoita varovasti. 

Valmista ensin täyte 1 ja levitä keksipohjan päälle ja anna hyytyä kylmässä 3-4 tuntia. (Tein itse ed.iltana). Kun täyte on hyytynyt, valmista täyte 2 samalla tavalla ja levitä kakun päälle ja anna taas jähmettyä kylmässä 3-4 tuntia.

Koristele suklaarouheella, keksimuruilla, nonparelleilla tai kakun koristeilla.