1245314797_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämä kakku meni serkkuni rippijuhliin viime viikonloppuna. Taas tällainen helppo hyydytetty kakku, tällä kertaa marianne-crushilla maustettuna. Tämän kakun myötä toivotan kaikille mukavaa juhannusta, ensi viikolla taas päivityksiä luvassa!

Pohja:
200 g tummia täytekeksejä (rainbow)
50 g voita

Täyte 1:
1 prk kuohukermaa
1 prk (250 g) maitorahkaa
100 g tummaa suklaata
1 dl marianne crushia
4 liivatelehteä
4 rkl sokeria

Täyte 1:
1 prk kuohukermaa
1 prk (250 g) maitorahkaa
100 g Pandan valkosuklaata
4 liivatelehteä
2 rkl sokeria

Päälle: Marianne crushia ja suklaasydämiä

Sulata voi mikrossa. Laita keksit tehosekoittineen ja vedä jauha murusiksi. Sekoita keksimurskaan voi ja painele irtopohjavuoan pohjalle (jossa leivinpaperi). Laita kylmään jähmettymään.

Molemmat täytteet valmistetaan samalla tavalla. Sulata suklaa mikrossa. (helpointa on laittaa palasiksi esim. syvälle lautaselle ja sulattaa pikkuhiljaa, esim. 30-60 s. kerrallaan ja kokeilla ja sekoitella välillä) Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita siihen rahka ja jäähtynyt sulatettu suklaa (tummaan täytteeseen myös marianne-crush). Mausta sokerilla maun mukaan. Kannattaa maistella ja lisätä sokeria jos haluat makeampaa täytettä. Kiehauta vesitilkka, puristele väh. 5 minuuttia lionneet liivatelehdet käsissä ja sekoita kuumaan vesitilkkaan. Lisää täytteeseen ohuena nauhana ja sekoita varovasti. 

Valmista ensin täyte 1 ja levitä keksipohjan päälle ja anna hyytyä kylmässä muutama tunti. (Tein itse ed.iltana). Kun täyte on hyytynyt, valmista täyte 2 samalla tavalla ja levitä kakun päälle ja anna taas jähmettyä kylmässä 3-4 tuntia.