En muista mistä olen tämän reseptin ottanut. Muuttelin ohjetta vähän, sekä taikinaa että täytettä. Alkup. oli omenahilloa, käytin itsetehtyä sokeroitua sosetta pakkasesta. Kuorrutteeseen tuli toffee-täytteistä suklaata, mutta ei se juurikaan maistunut, hyvin olisi voinut tehdä kokonaan tummasta suklaasta. Hyvää kakkua oli kuitenkin.

125 g voita
2 dl sokeria
2 munaa
2,5 dl vehnäjauhoja
0,5 dl perunajauhoja
1 dl kaakaojauhetta
2 dl omenahilloa (tai sokeroitua omenasosetta)
1 dl kuohukermaa

Täyte:
2 dl kuohukermaa
150 g halvaa
100 g maitorahkaa

Kuorrutus:
100 g toffeetäytteistä suklaata (Dumlea en löytänyt, käytin Pandan levyä)
100 g tummaa suklaata
0,5 dl kuohukermaa

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi, voitele reunat (24 cm). Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää munat joukkoon yksitellen vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja kääntele taikinaan. Lisää käännellen joukkoon omenahillo/sose ja kerma. Kaada taikina vuokaan ja paista 50 minuuttia (paistoin 45 minuuttia). Anna jäähtyä ja halkaise kahteen osaan.

Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita joukkoon rahka ja murustele halva. Täytä kakku vaahdolla. Sulata suklaat kerman kanssa kattilassa miedolla lämmöllä. Levitä kakun päälle ja koristele esim. nonparelleilla.