Meiralta on tullut uusia marinadi-mausteseoksia ja päätin kokeilla Paahdettu Texas-makua. Mausteseos marinoi ja mureutti lihan yllättävän nopeasti. Laitoin nimittäin lihat marinoitumaan vain 3 tuntia ennen grillausta ja tulikin yllättävän maukasta ja mureaa lihaa. Pekoni tuo vartaisiin mehevyyttä ja sopii mielestäni possun sisäfileen kanssa grillattavaksi oikein hyvin.

n. 600 g porsaan sisäfilettä
1 pkt pekonia
1 iso sipuli
4 rkl Paahdettu Texas-marinointimaustetta
4-5 rkl öljyä 

puisia varrastikkuja

Poista lihasta kalvot ja leikkaa se tasakokoisiksi paloiksi. Sekoita mausteseos ja öljy ja sekoita lihan kanssa. Kääntele hyvin sekaisin ja laita kylmään marinoitumaan useammaksi tunniksi.

Laita varrastikut likoamaan veteen n. 30 minuuttia ennen kokoamista. Ota lihat huoneen lämpöön reilu tunti ennen grillausta.

Leikkaa pekoni paloiksi. Leikkaa sipuli lohkoiksi. Laita vartaisiin vuorotellen lihaa ja pekonia, päihin sipulia. Voit sivellä marinadia vielä vartaiden päälle ennen grillausta. Grillaa kypsiksi ja tarjoa uusien perunoiden ja kasvisgratiini kera.