1249583530_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Broilerivartaat ovat kuvassa taaempana, edessä on Possuvartaita tervakastikkeessa, joiden ohje löytyy myös blogista. Tein broilerikebabin marinadin jo edellisenä iltana ja laitoin lihat maustumaan marinadiin yön yli. Itse tykkäsin tästä marinadista tosin paljon, saatan joskus tehdä broileria uunissakin tällä tavalla.

Ohje on otettu samasta vihkosesta kuin Possuvartaat.

6 broilerin maustamatota rintafilettä (laitoin 4)
2 dl bulgarianjogurttia
1 rkl hunajaa
1 rkl oliiviöljyä
2 rkl tuoretta korianteria hienonnettuna (2/3 korianteri-ruukusta)
1 tl juustokuminaa
0,5 tl suolaa
1 valkosipulinkynsi murskattuna

6 vedessä liotettua varrastikkua

Leikkaa fileet pituussuunnassa kahtia. Laita kulhoon marinadin aineet ja lihat sekaan. Anna maustua kylmässä yön yli. Pujottele liha tikkuihin ja grillaa molemmin puolin kunnes liha on kypsää.