1244889096_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ei laihduttajille! Ihan mahdottoman hyvää tuli, lapsetkin söi tätä oikein mielellään.

500 g hunajamarinoituja broilerinfileitä
1 pkt pekonia
200 g herkkusieniä
1 sipuli
6 dl ruokakermaa (herkuttelija laittaa kuohukermaa)
8-9 dl simpukkapastaa
2 dl emmentaljuustoraastetta
suolaa, mustapippuria, Santa Maria grillausmaustetta, savustettua paprikajauhetta (myös tavallinen paprikajauhe käy)
öljyä paistamiseen

Keitä simpukkapasta suolalla maustetussa vedessä lähes kypsäksi. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Leikkaa herkkusienet viipaleiksi ja silppua sipuli. Pyyhi broilerista marinadi pois ja pilko broileri paloiksi. Ruskista paistinpannulla öljyssä sienet ja sipuli ja mausta suolalla, laita sivuun kippoon odottamaan. Ruskista broilerinpalat pannussa öljyssä muutamassa erässä. Lisää sieni-sipuliseos sekaan ja kaada kerma päälle. Mausta suolalla, mustapippurilla, grillimausteella ja paprikajauheella ja kiehauta. Voitele uunivuoka ja laita siihen kerroksittain pastaa ja kastiketta, lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 200 asteessa 30-40 minuuttia.