Tein tämän samalla ohjeella kuin aiemman arki-illan vuoan, pienin muutoksin. Itseäni alkoi vaan jo häiritsemään vahva valkosipulin maku, mietin miksi ihmeessä en ostanut vaikka viipaleperunoita? Valkosipuliperunat sopii hyvin tähän ruokaan, mutta jos ei valkosipulista tykkää, tavalliset perunatkin käy. Olen tainnut saada yliannostuksen valkosipulia viime aikoina.

Tuli testattua tuo Valion uusi tomaatti-vuohenjuustokermakin. Minä tykkäsin, mukavasti vuohenjuuston makuinen, mutta nämä maustetut kermat ovat aika hintavia! Ei ehkä ihan joka viikkoiseen ruoanlaittoon....

400 g broilerin fileesikaleita
(käytin marinoituja fileepihvejä jotka huuhtelin ja leikkasin pieniksi kuutioiksi)
1 tetra yrttimaustettua tomaattimurskaa
2 rkl ketsuppia
2 tl soijakastiketta
(1 tl sinappia)
750 g valkosipuliperunoita (pakaste)
2,5 Valion tomaatti-vuohenjuusto ruokakermaa
1 dl tavallista ruokakermaa
kirsikkatomaatteja
2 dl juustoraastetta
öljyä

Ruskista broileri. Lisää tomaattimurska ja mausteet, anna kiehahtaa. Öljyä vuoka ja laita siihen vuorotellen perunoita ja kastiketta. Kaada lisäksi päälle kermat ja laita puolitettuja kirsikkatomaatteja sekä juustoraastetta. Paista 225 asteessa 1 tunti.