maanantai, 7. huhtikuu 2008
Valkosuklaa-mustikkamuffinssit
3 munaa
1 1/4 dl sokeria
100 g voita
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
3/4 dl Flora Vanillaa
80 g valkosuklaata (laitoin 100 g)
1,5 - 2 dl mustikoita
Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauhe ja vaniljasokeri. Sulata rasva ja anna jäähtyä. Rouhi valkosuklaa karkeaksi muruksi. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää taikinaan vuorotellen sihdaten jauhoja, flora vanillaa ja sulatettua rasvaa. Sekoita kevyesti käännellen. Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja varovasti mustikat (osan voi ripotella päälle). Laita lusikalla muffinssivuokiin (n. 12 kpl) ja paista 200 asteessa 15-20 minuuttia. (meillä riitti 15 min)
Kommentit