Nämä hampurilaiset syntyivät kesällä grillissä. Väliin voi laittaa mitä vaan :)

n. 800-900 g hyvää paistijauhelihaa
suolaa ja pippuria

ananasviipaleita
herkkusieniä
pekonia

Hampurilaissämpylöitä
salaattia
tomaattia
suolakurkkua
punasipulia renkaina
ketsuppia
sinappia
hampurilaiskastiketta
cheddar-juustoa
paistettuja kananmunia

Ota liha noin tuntia ennen jääkaapista huoneenlämpöön. Muotoile lihasta 8-10 pihviä leikkuulaudan päällä ja paista grillissä hyvässä lämmössä nopeasti. Pihvit saavat jäädä ihan aavistuksen punertavaksi sisältä. Mausta suolalla ja pippurilla. Grillaa samaan aikaan hamppareiden väliin pekonia, herkkusieniviipaleita ja ananasrenkaita. Lämmitä sämpylät myös grillissä. Täytä mieleisillä mausteilla ja nauti. (kun käyttää esimerkiksi lihaosastojen itse paikan päällä jauhamaa vähän parempaa ja mureampaa jauhelihaa, pihvit eivät tosiaankaan kaipaa juuri mitään muuta mausteita kuin vähän suolaa ja pippuria pintaan)