Tämäkin ohje on Yhteishyvän ruokalehdestä. Majoneesin ohjetta muokkasin tosi paljon koska alkuperäisellä ohjeella ei tosiaankaan saanut alkuperäisen kuvan syvänpunaista majoneesia, samoin ohjeen anis ei ole mieleen. Aika hailakkaa tästäkin tuli mutta ihan hyvän makuista. Pihveihin olisi pitänyt laitaa tuoretta ruohosipulia, laitoin kuivattua basilikaa.

1 dl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
0,75 dl maitoa
4 paahtoleipäpalaa
1 pss (100 g) parmesan-juustoraastetta
1 ruukku ruohosipulia (2 tl kuivattua basilikaa)
2 broilerin rintafilettä

Kaada vehnäjauhot lautaselle. Riko munat ja sekoita maidon kanssa. Murustele leipä ja sekoita parmesanin kanssa, lisää basilika (ruohosipuli). Kasta fileet ensin vehnäjauhoon, sitten munamaitoon ja lopuksi parmesanseokseen. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Ruskista fileet nopeasti öljyssä pannulla ja kypsennä loppuun uunissa n. 30 minuuttia.

Chilimajoneesi

0,5 tuubia kevytmajoneesia
2 rkl tomaattipyrettä
2 rkl makeaa chilikastiketta
1 valkosipulinkynsi
ripaus mustapippuria ja paprikajauhetta