Otin ohjeen Me Naiset-lehdestä. Tämä kakku on tehty rypsiöljyyn. Kakku oli ihan hyvää, mutta miestä siteeraten...tästä jäi kyllä se paratiisi puuttumaan. Helppo tehdä kun vain sekoitetaan, mutta tulee taatusti parempaa kun vaihtaa öljyn tilalle voisulaa :D Ei ole voin voittanutta :)

3,5 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
1 tl kanelia
2 tl kardemummaa
2 dl (vanilja)jogurttia
2 munaa
1,5 dl rypsiöljyä (suosittelen voisulaa)
3 omenaa
3/4 fariinisokeria
2 rkl mantelirouhetta

Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sekoita jauhot, sokeri, leivinjauhe ja mausteet. Yhdistä toisessa astiassa jogurtti, munat ja rypsiöljy. Kaada kosteat aineet jauhoseokseen ja sekoita hyvin sekaisin. (Älä vatkaa) Poista omenista siemenota, leikkaa hedelmät puolen sentin viipaleiksi. Ota puolet omenista ja sekoita fariinisokeri niihin. Kaada puolet taikinasta vuokaan. Levitä sokeriset omenat päälle ja lisää loput taikinasta. Asettele loput omenat päälle ja ripottele päälle mantelirouhe. Paista alatasolla 45 - 50 minuuttia. Tarjoa vaniljakastikkeen tai jäätelön kera.