Tämä todella epämääräisen näköinen ja vähän oudon kuuloinenkin ruoka oli ihan hyvää arkiruokaa ja vaihtelua. Ohjeen nappasin Yhteishyvän ruokalehdestä. Muokkasin vähän, laitan sulkuihin alkuperäiset aineet.

6 dl täysjyväfusilleja (gnocchi-pastaa)
1 pkt prinssinnakkeja
1 prk yrttimaustettua tomaattimurskaa (chilillä maustettua)
2 kananmunaa
1 dl sinappikurkkusalaattia
2 dl emmentaljuustoraastetta

Keitä pasta ohjeen mukaan, Paahda nakkeja hieman pannulla niin että ne saavat vähän väriä. Sekoita tomaattimurskan joukkoon munat ja sinappikurkkusalaatti. Levitä valutetut pasta ja nakit voideltuun vuokaan ja valuta päälle tomaatti-munaseos. Lisää pinnalle juustoraaste. Kypsennä 200 asteessa n. 30 minuuttia.