Nämä pikkuleivät ovat samaan aikaan rapeita ja mehevän valkosuklaisia. Näissä on vahva maapähkinäinen maku, jos et pidä maapahkinöistä, ne voi vaihtaa johonkin toiseen pähkinään.

100 g voita
1,75 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
0,5 munaa
1,5 dl vehnäjauhoja
0,5 tl ruokasoodaa
0,25 tl suolaa
1,75 dl karkeaksi rouhittuja maissihiutaleita (menee kätevästi esim. kaulimella muovipussissa)
1,25 dl kaurahiutaleita
150 g valkoista suklaata rouhittuna
2 dl rouhittuja maapähkinöitä

Kuumenna uuni 190 asteeseen. Vatkaa voi, sokeri, vaniljasokeri ja muna kuohkeaksi suuressa kulhossa. Sekoita vehnäjauhot, sooda ja suola toisessa kulhossa. Lisää jauhoseos ja kaikki muut aineet voivaahtoon. Sekoita hyvin. Ota taikinasta pyöreitä kakkaroita uunipellille leivinpaperin päälle. Jätä keksien väliin tilaa. Paista 8-10 minuuttia eli kunnes ovat kullankeltaisia. Anna jäähtyä hetki ja siirrä sitten ritilän päälle jäähtymään. Pikkuleivät kovettuvat jäähtyessään.