Otin täytteen ohjeen jostain netistä ja muuttelin. Jotenkin tuntui että täytettä oli liian vähän, ja kyllä pullissa pitää voita olla, ei mitään margariinia!

2,5 dl maitoa
25 g hiivaa
1 muna
0,75 tl suolaa
0,75 dl sokeria
1 tl vanilja- tai vanilliinisokeria
2 tl kardemummaa
6-7 dl vehnäjauhoja
100 g voita

Täyte:
100 g voita
1 muna
1 prk maitorahkaa (250 g)
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
vajaa desi vaniljakreemijauhetta

päälle: mantelilastuja tai -rouhetta
voiteluun munaa

Ota kaikki tarvikkeet esille pari tuntia ennen leipomista, jotta ovat huoneenlämpöisiä. Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Sekoita hiiva maitoon. Vatkaa maidon sekaan muna, suola, sokerit, kardemumma ja osa jauhoista. Jatka jauhojen lisäämistä käsin alustaen. Lisää lopuksi huoneen lämpöinen rasva ja vatkaa taikina pehmeäksi palloksi. Peitä liinalla ja kohota lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi.

Kaulitse taikinasta jauhojen avulla suuri levy. Sekoita täytteen aineet juuri ennen levitystä. Levitä täyteestä 2/3 levylle ja kääri rullaksi. Leikkaa rulla viipaleiksi ja laita viipaleet pullavuokiin tai sellaisenaan pellille leivinpaperin päälle. Lisää jokaisen pullan päälle noin teelusikallinen täytettä. Kohota ilman liinaa vedottamassa paikassa ainakin 40 minuuttia. Voitele munalla ja koristele mantelirouheella. Paista pullat 225 asteessa 10-14 minuuttia (uunista riippuen).