Otin tähän ruokaan vähän vinkkiä Valion maustettujen kermojen mainoksesta. Hyvää ja helppoa joka tapauksessa!

600 g maustamattomia broilerinfileitä
1 pkt pekonia
6 isoa perunaa
1 prk Valion Kippari-kermaa
Meiran tomaattista pasta- ja yleismaustetta, broilerimaustetta, mustapippuria ja suolaa

Kuori perunat ja leikkaa lohkoiksi. Sivele vuoka kevyesti öljyllä ja laita perunat vuokaan, mausta tomaattisella pastamausteella (myllystä) jakaada kerma päälle. Laita perunat 200 asteeseen kypsymään n. 20 minuutiksia. Leikkaa broilerinfileet pitkittän paloiksi, mausta ja kiedo pekoniin, kiinnitä hammastikuilla. Paista pannulla kaunis pinta ja lisää perunoiden päälle. Paista vuokaa kunnes perunat ja broilerit ovat kypsiä.