Ihan peruslihapullia, laitan kuitenkin ohjeen kun tuli niin hyviä. Mukavan säväyksen kastikkeeseen antaa ripaus kanelia.

400 g hyvää paistijauhelihaa
1 sipuli
3 pientä porkkanaa
1 dl vettä
0,75 dl korppujauhoja
0,5 tl suolaa
1 tl grillimaustetta
1 tl kuivattua basilikaa
0,5 tl mustapippuria
ripaus cajun-maustetta

Kastike:
1 tetra yrttimaustettua tomaattimurskaa
1 ruokakerma
1 lihaliemikuutio
2 rkl ketsuppia
1 tl basilikaa
1 valkosipulinkynsi
kolmasosa teelusikka jauhettua kanelia
0,5 tl grillimaustetta

Raasta porkkanat hienoksi raasteeksi. Laita korppujauhot likoamaan veteen vartiksi. Sekoita mureke-taikinan aineet nopeasti sekaisin. Laita kaikki kastikkeen aineet kattilaan (murustele liemikuutio) ja laita hiljalleen kiehumaan. Muotoile kylmään veteen kastetuilla käsillä taikinasta lihapullia ja paista ne öljyssä pannulla 3 erässä. Laita lihapullat kypsymään loppuun n. 10 min. poreilleeseen kastikkeeseen. Tarjoa pastan tai perunamuusin kanssa.