Näihin pehmeisiin sarviin voi hyvin käyttää tähteeksi jäänyttä perunamuusia.



2 dl vettä
25 g hiivaa
3 dl perunamuusia
1 tl suolaa
3 dl sämpyläjauhoja
3 dl vehnäjauhoja
100 g voita

Liota hiiva kädenlämpöiseen nesteeseen. Lisää suola ja perunamuusi. Lisää jauhot koko ajan alustaen. Lisää pehmeä voi ja alusta pehmeäksi taikinaksi. Jaa taikina kahteen osaan ja leivo niistä heti jauhotetulla alustalla kaksi palloa. Kauli pallot pyöreiksi levyiksi.  Jaa taikinalevyt taikinapyörällä kuuteen osaan. Pyöritä kolmiot rullalle sarviksi ja laita kohoamaan uunipellille leivinpaperin päälle. Anna kohota vedottomassa paikassa 30-40 minuuttia. Paista uunissa keskitasolla 225 asteessa 12-15 minuuttia.