Tämä loistelias kuva on otettu muovirasiasta :) En olisi muuten varmaan ohjetta laittanut, mutta lapset kehuivat että olipa hyvää kastiketta.



Kalkkunapullat:
400 g kalkkunajauhelihaa
1 sipulikeittopussi
1 dl vettä
0,5 dl korppujauhoa
1 tl paprikajauhetta
1 tl currya
1 tl broilerimaustetta
1 porkkana raastettuna (hienolla terällä)

Kastike:
2 prk Keiju-kaurakermaa
1 kanaliemikuutio (tarkista että munaton, Knorr on ainakin)
1 tl currya
1 tl juustokuminaa
1 tl broilerimaustetta
1 tl hunajaa

Sekoita korppujauhot ja sipulikeittopussi nesteeseen ja jätä 10 minuutiksi turpoamaan. Lisää muut aineet ja sekoita lusikalla tasaiseksi massaksi. Pyörittele kylmään veteen kastetuin käsin taikinasta pullia ja paista leivinpaperin päällä pellilla 225 asteessa 12 minuuttia.

Valmista sillä aikaa kastike. Laita kaikki aineet kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi vispilällä sekoitellen. Anna kiehua hiljalleen pullien paistumisen ajan. Laita pullat kastikkeeseen ja anna kiehua vielä muutama minuutti. Tarjoa keitetyn tumman riisin tai pastan kera.