Reunat: 1 pkt suklaalla päällystettyjä kuviokeksejä (Lidl)

Täyte 1:
100 g tuorejuustoa
2 dl kuohukermaa
3 liivatelehteä (+ kylmää vettä liotukseen)
1 rkl vettä
150 g Lidl:in mansikka-crisp valkosuklaata
1 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria

Täyte 2
100 g tuorejuustoa
100 g maitorahkaa
2 dl kuohukermaa
4 liivatelehteä (+ vettä liotukseen)
1 rkl vettä
150 g maitosuklaata
3 - 4 rkl sokeria

Tein tämän 22 cm vuokaan. Laita vuoan pohjalle leivinpaperi. Laita keksit vuoan reunoille.

Molemmat täytteet valmistetaan samalla tavalla. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Sulata suklaa mikrossa vähän aikaa kerrallaan ja sekoita välillä. Varo polttamasta suklaata. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita siihen tuorejuusto (ja maitorahka), jäähtynyt sulatettu suklaa ja mausta sokerilla maun mukaan. Kannattaa maistella ja lisätä sokeria jos haluat makeampaa täytettä. Kiehauta vesitilkka, puristele väh. 5 minuuttia kylmässä vedessä lionneet liivatelehdet käsissä ja sekoita vesitilkkaan. Lisää täytteeseen ohuena nauhana ja sekoita varovasti. 

Valmista ensin täyte 1 ja levitä pohjalle, anna hyytyä kylmässä 2 tuntia. Kun täyte on hyytynyt, valmista täyte 2 samalla tavalla ja levitä kakun päälle ja anna taas jähmettyä kylmässä 3 - 4 tuntia.



Kakku matkasi pienelle Ella-neidille nimpparilahjaksi. Kirjaimet on tehty pikeerillä leivinpaperin päälle, kuivattu ja siirretty kakun päälle. Helppo tapa koristella ja sopii hyvin jos kakku syödään heti. Koristeet eivät kestä pitkää säilytystä koska pikeeri alkaa muutaman tunnin jälkeen sulamaan.