Broileri- ja kalkkunajauheliha on niin mietoa, että mausteita saa heitellä sekaan kunnolla. Pyöryöihin olisi voinut vielä lisätä potkua, mutta ihan maukkaita näinkin.

400 g kalkkunapaistijauhelihaa
1 prk ananasmurskaa
0,5 dl korppujauhoja
1 muna
1 sipulikeittopussi
1 tl currya
1 tl paprikajauhetta
0,5 tl cajunmaustetta (tai chilijauheutta)
ripaus mustapippuria
2 rkl makeaa chilikastiketta

Sekoita korppujauhot ananasmurskaan ja anna turvota vartti. Lisää muut aineet ja sekoita nopeasti taikinaksi. Anna vetäytyä jääkaapissa ainakin puoli tuntia. Pyöritä massasta pyöryköitä öljytyin käsin (tai kasta kylmään veteen) ja paista 225 asteessa pellillä leivinpaperin päällä 13-15 minuuttia.