Tällainen ohje löyty Kodin Kuvalehdestä. Tein ohjeen vähän muutellen riippuen siitä mitä kaapista löytyy.

Erikoisinta oli Portugalista tuliaisina saamani kuskus. Oletteko koskaan kuullut kuskusista joka ei kypsy edes vartin keittämisen jälkeen? :D  Tämä ei siis todellakaan kypsynyt nopeasti hauduttamalla, eikä melkein edes keittämällä. Tuloksena melkoisia papanoita, mutta maistui hyvälle kuitenkin.

600-800 g broilerin pintamaustettuja sisäfile-paloja
3 rkl öljyä
1 tl juustokuminaa
1 tl kanelia
1 tl sokeria
0,25 tl chilijauhetta
1 tl suolaa
0,5 tl jauhettua mustapippuria
1 prk yrttimaustettua tomaattimurskaa (ohjeessa tavallista)
1,5 dl kanalientä

3 dl kuskusia
3 dl kiehuvan kuumaa kanalientä
1 sitruunan raastettu kuori ja mehu
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl juoksevaa hunajaa
1 pkt pakastepapuja

Paista broilerinfileisiin kaunis väri pannulla. Lisää mausteet ja sekota hyvin. Lisää murska ja kanaliemi. Anna kiehahtaa, vähennä lämpöä ja peitä kannella. Anna hautua n. 20 minuuttia. Valmista kuskus ohjeen mukaan. Lisää kypsään kuskusiin sitruunan kuori, mehu, öljy ja hunaja. Lisää kiehautetut tai mikrossa kypsennetyt pavut. Tarjoa kastike kuskusin kera.