Ohje on melkein sama kuin kreemibrownies, lisäsin taikinaan vadelmia. Suklaista ja makeaa, vadelmat sopivat kuin nenä päähän!

6 rkl voita
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 tl vaniljasokeria
260 g sokeria
2 munaa
3 rkl kaakaojauhetta
100 g vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
50 g Rainbow -pähkinäsekoitusta
2 dl vadelmia

Kuorrute:
50 g voita
1 rkl maitoa
100 g tomusokeria
2 rkl kaakaojauhetta

Laita uuni kuumenemaan 180 asteeseen. Voitele neliskanttinen vuoka voilla (omani 18,5 X 21 cm Ikeasta) ja laitan vuoan pohjalle sopivan kokoiseksi leikattu leivinpaperi. Sulata ensin taikinan voi mikrossa. Murskaa pähkinät terävällä veitsellä. Ota sokerista 7 rkl ja sekoita tuorejuuston ja vaniljasokerin kanssa. Sekoita jäähtyneeseen voihin kaakaojauhot. Ota loppu sokeri ja vatkaan munien kanssa kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita munavaahtoon voi-kaakao seos ja jauhot joihin on sekoitettu leivinjauhe. Jauhot kannattaa siivilöidä sekaan. Lisää vielä pähkinät ja sekoittele taikina varovasti tasaiseksi.

Laita puolet tummasta taikinasta vuokaan ja lisää päälle tuorejuustoseos. Lisää vadelmat. Levitä tasaiseksi ja lisää päälle loppu taikina. Paista uunissa 180 asteessa 40 minuuttia. Anna jäähtyä vuoassa. Sulata kuorrutteen voi ja lisää sekaan muut aineet ja sekoita tasaiseksi. Kaada jäähtyneen brownien päälle ja koristele nonparelleilla. Anna kuorrutteen kovettua kylmässä.