1,5 litraa lanttukuutioita
50 grammaa voita
2 tl suolaa
1 tl valkopippuria
1 dl korppujauhoja
0,5 dl siirappia
1,5 dl kermaa
1 muna

Keitä lanttukuutiot kypsiksi, kaada vesi pois, muussaa. Lisää voi, suola, pippuri, korppujauhot, siirappi, kerma ja vatkattu muna. Sekoita, vatkaa kuohkeaksi sähkövatkaimella. Oikeen kunnolla kun vatkaat niin kerma ihanasti vähän antaa vaahtoa.
Sitten päälle korppujauhot, koristele haarukalla tai lusikalla jos on intoa. Lisää päälle voita pikku nokareina.

Paistaminen:
Tunti ilman kantta 150 asteessa, kansi päälle ja toiset kaksi tuntia samassa lämpötilassa, sitten loppuhaudutus 75 asteessa yön yli.


(laitoin tämän ohjeen sellaisenaan kun sen sain. Laitoin itse vähän enemmän siirappia, n. 0,75 dl, korppujauhoja 0,5 dl ja kermaa 1 dl tuohon määrään lanttuja. Tein 3 X 1,5 litraa lanttuja, josta tuli kolme ihan täyttä 1,5 litran foliovuokaa. Paistoin ensin 175 asteessa tunnin, lisäsin folion päälle ja alensin lämpötilaa 150 asteeseen ja paistoin kaksi tuntia. Sitten haudutin 75 asteessa n. 5 tuntia)