Tämä ohje on ihan sama jolla tein omenapitkoa, vaihdoin vaan omenan tilalle luumumarmeladia. Tuli tosi helppo jouluinen leivonnainen. Päälle tupruttelin vielä tomusokeria kun pitko oli jäähtynyt.

1 pkt valmista murotaikinaa (400 g)
1 prk Valion vaniljarahkaa
100 g luumumarmeladia
mantelilastuja

koristeluun tomusokeria

Sulata murotaikina ohjeen mukaan. Laita levyt leivinpaperin päälle ja kaulitse kaksi noin puolen sentin paksuista levyä. Siirrä paperi pellille. Levitä levyille marmeladia, sitten rahkaa. Taita reunat täytteiden päälle ja ripottele päälle mantelilastuja. Paista 200 asteessa n. 20 minuuttia. (paistoin 22 minuuttia) Pitkojen jäähdyttyä päälle voi ripotella tomusokeria.

(tein yhden pitkon liittämällä yhteen kaksi levyä jotka laitoin pitkään Teema-vuokaan)