Näitä syötiin jälkkäriksi tänään. Kokeilin vähän erilaista murotaikinaa välillä, ehkä aavistuksen vähemmän makea taikina kuin mitä normaalisti teen. Tein puolikkaan taikinan ja pikkuleipiä tuli kuitenkin noin 30 kpl.

0,5 dl sokeria
2,5 dl vehnäjauhoja
0,5 tl leivinjauhetta
o,5 tl vanilliinisokeria
100 g voita
0,5 munaa

Kuorrutus:
70 g Pandan valkosuklaata
n. 1 dl Meiran värikkäitä nonparelleja

Sekoita kuivat aineet keskenään ja paloittele sekaan pieninä paloina kylmä voi. Nypi ainekset sekaisin, lisää muna ja sekoita taikinaksi. Laita taikina kelmuun ja anna levätä jääkaapissa 30-60 minuuttia.

Kaulitse jauhotetulla alustalla taikina paksuksi levyksi (paksummaksi kuin jos tekisit muotilla pikkuleipiä) ja vetele sileäreunaisella taikinapyörällä levy pötköiksi ja sopiviksi paloiksi. Voit myös pyöritellä ohuita tankoja ja litistää niitä vähän. Paista 175 asteessa keskitasolla n. 10-14 minuuttia, pikkuleipien paksuudesta riippuen. Pikkuleivät ovat hyviä kun ovat aavistuksen alkaneet muuttua vaaleanruskeaksi reunoilta, ei kuitenkaan saa ruskistua.

Sulata paloiteltu valkosuklaa mikrossa vähän aikaa kerrallaan, sekoita välillä. Kasta jäähtyneet pikkuleivät valkosuklaaseen ja nonparelleihin ja anna jähmettyä muutama tunti leivinpaperin päällä.