Ohje oli Ruoka-Pirkassa, mutta muuttelin taikinaa vähän kiinteämmäksi. Vähän jäi Mustapekan pippurisuus mureketaikinan maun varjoon, ehkäpä seuraavalla kerralla kokeilen valkosipulista Pikkusisko-tuorejuustoa. Lasten pihveihin laitoin täytteeksi meetvurstia ja juustoa ja niistä tuli oikein maukkaita.

400 g paistijauhelihaa
0,5 dl korppujauhoja
0,5 dl ruis-kaurahiutaleita
1 dl vettä
1 muna
1 pss sipulikeittoaineksia
2 tl oreganoa
0,5 tl paprikajauhetta

täyte:
2 tomaattia
1 pkt Mustapekka-tuorejuustoa

Sekoita veteen korppujauhot ja hiutaleet ja anna turvota 10 minuuttia. Lisää muut mureketaikinan aineet ja sekoita hyvin. Muotoile kylmällä vedellä kostutetuilla käsillä taikinasta 10 littanaa pihviä. Leikkaa tomaatti ja tuorejuusto (5 osaan) viipaleiksi. Lisää 5 pihvin päälle jokaiselle 2 tomaattisiivua ja 1 tuorejuustosiivu. Lisää päälle toinen pihvi ja painele hyvin kiinni. Paista öljyssä pannulla n. 4 minuuttia per puoli tai uunissa 200 asteessa 15-16 minuuttia. (lasten vastaaviin pihveihin voi laittaa jokaiselle pari metwurstisiivua ja yhden juustosiivun).