Kuva ei herätä ruokahalua, mutta tämä ruoka on yksi suosikeistani nykyään. Helppo, varioitavissa ja taatusti hyvää!



400 g paistijauhelihaa
1 tetra yrttimaustettua tomaattimurskaa
2 rkl ketsuppia
1 rkl Worchestershire-kastiketta
2 tl sinappia
2 rkl silputtua aurinkokuivattua tomaattia
750 g valkosipuliperunoita (pakaste)
2,5 dl Valion tomaatti-vuohenjuusto-ruokakermaa
1 dl ruokakermaa
1 rasia kirsikkatomaatteja
200 g raejuustoa
pinnalle juustoraastetta
(öljyä)

Ruskista jauheliha. Lisää tomaattimurska ja mausteet, anna kiehahtaa. Valuta aurinkokuivatut tomaatit hyvin (voit myös huuhdella enimmät öljyt pois) ja lisää kastikkeeseen .Öljyä vuoka ja laita siihen vuorotellen perunoita, kastiketta ja raejuustoa. Kaada lisäksi päälle kermat ja laita puolitettuja kirsikkatomaatteja sekä juustoraastetta. Paista 225 asteessa 1 tunti.