7 keskikokoista perunaa
1 punainen paprika
1 iso sipuli
1 iso sitruuna
1 valkosipulinkynsi
2 rkl hyvää oliiviöljyä
2 tl kuivattua rosmariinia
2 tl kuivattua timjamia
1 tl suolaa
2 tl ruokosokerisiirappia tai hunajaa
4 broilerin rintafilettä tai leiketta (sitruunamehua, öljyä)

Laita broilerit maustumaan tippaan sitruunamehua ja öljyä. Kuori perunat ja leikkaa lohkoiksi. Leikkaa myös pesty paprika (siemenet poistettu) ja sipuli lohkoiksi. Silppua valkosipuli. Pese sitruuna hyvin, raasta kuori ja leikkaa siivuiksi. Laita kaikki kasvikset vuokaan, lisää öljy, sitruunankuori, sitruuna ja mausteet. Kypsennä 200 asteessa n. 30 minuuttia. Lisää broilerit päälle ja kypsennä vielä 10-15 minuuttia kunnes ovat kypsiä. Tässä voisi käyttää myös rasvaisempaa kanaa, kuten maustamattomia broilerin rintapaloja tai koipireisiä. Silloin broilerit pitää lisätä päälle heti alussa.