Näitä tarjoiltiin pienenä suolaisen kahvin kera, eikä jäänyt muruakaan :)

20 kpl

5 voi- tai lehtitaikinalevyä
1 pkt (150 g) pekonia
100 g aurinkokuivattuja tomaatteja
1 punasipuli
2 dl kevyt emmental-juustoraastetta
ripaus mustapippuria

Ota taikinalevyt sulamaan noin puoli tuntia ennen. Huuhtele aurinkokuivatut tomaatit lävikössä (jos öljyssä) ja anna valua. Silppua pieneksi. Pilko pekoni ja sipuli pieneksi. Paista pekoni kuumalla pannulla ruskeaksi. Lisää sipuli ja freesaa hetki. Sekoita juustoon tomaatit ja pekoni-sipuliseos. Kaulitse taikinalevyjä aavituksen suuremmiksi. Levitä jokaiselle levylle täytettä ja pyöritä rullalle, aloittaen kapeasta päästä. Leikkaa jokainen rulla neljään osaan. Laita kiekot kahdelle pellille leivinpaperin päälle ja voitele munalla. Paista 225 asteessa n. 12 minuuttia ja tarjoa lämpimänä.