Pohja:
150 g voita
3 d vehnäjauhoja
3 rkl kylmää vettä

1 pss (noin 200 g) ryöpättyjä suppilovahverokuutoita pakkasesta
kourallinen kuivattuja suppilovahveroja
1 rkl rypsiöljyä
1 pieni punaisipuli
0,5 punaista paprikaa
150 g kevyt emmantaljuustoa
2 munaa
2 dl rainbow ruokakermaa
0,5 tl suolaa
ripaus mustapippuria, paprikajauhetta ja kuivattua basilikaa

Nypi jauhot pehmään voihin ja lisää vesi. Sekoita nopeasti. Painele voidellun piirakkavuoan pohjalle ja laita kylmään odottamaan. Laita kuivatut sienet likoamaan kylmään veteen. Kuutioi sipuli ja paprika. Valuta sulatetut sienet lävikössä ja freesaa öljyssä pannulla. Lisää sipulit ja paprikat ja paista vielä hetki.

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Esipaista pohjaa 11 minuuttia. Lisää sen jälkeen pohjalle juustoa, sieni-sipuliseos ja päälle juustoa. Laita päälle puristellut liotetut sienet. Vatkaa muna ja kerma sekaisin ja mausta. Kaada päälle ja paista uunissa n. 25 minuuttia.