600 g maustamattomia broilerin rintafileitä
2 rkl öljyä
2 rkl sitruunamehua tai viinietikkaa
2 tl currya

1 iso sipuli
1 pieni punainen paprika
1 valkosipulinkynsi
öljyä
2 rkl curryjauhetta
1 rkl tomaattipyrettä
2 dl vettä
1 kanaliemikuutio
2 tl ruokosokerisiirappia (tai hunajaa)
1 prk Bulgarian ruoanvalmistusjogurttia

Pilko fileet reiluiksi paloiksi. Laita ne muovipussiin ja lisää öljy, sitruunamehua ja curry. Puristele pussia niin että sekoittuvat hyvin. Anna maustua huoneenlämmössä tunti.

Pilko sipuli, valkosipuli ja paprika. Kuumenna pannussa oljyä ja ruskista broilerinpalat. Lisää curry ja tomaattipyre ja freesaa vielä sekoitellen. Tarvittaessa lisää öljyä. (Currysta saa parhaiten aromit irti, kun sitä kuumentaa öljyssä) Lisää sipulit ja paprika ja pyörittele kunnes hieman pehmenneet. Lisää kanaliemikuutio ja vesi, mausta siirapilla tai hunajalla. Anna hautua pienellä lämmöllä n. 20 minuuttia. (Keitä sillä aikaa lisäkkeeksi esim. riisiä) Nosta kastike pois liedeltä ja lisää jogurtti, älä keitä. Tarjoile riisin tai pastan kera.

Kastikkeeseen voisi hyvin lisätä esim. omenaa kuutioina, ananasta, porkkanaa jne.