Näitä on leivottu varmaan joka tuvassa tänä viikonloppuna :) Minäkin olisin halunnut oikaista vähän ja paistaa ja täyttää pakaste-pikkupullat, mutta ne olivatkin loppu joka kaupasta. Nopeasti pikkupullat kuitenkin pyöräyttää, miehen ajatus oli laittaa marianne crushia kermavaahtoon. Ystävänpäiväteeman mukaisesti koristelin pullat sydän-nonparelleilla.

12-14 kpl

2,5 dl maitoa
0,5 pkt hiivaa
1 muna
0,75 tl suolaa
0,75 dl sokeria
1 tl kardemummaa
n. 6-7 dl vehnäjauhoja
100 g voita

voiteluun: 1 muna
raesokeria

Täyte:
3 dl kuohukermaa
3/4 pussia marianne crushia
1 rkl sokeria
100-150 g vadelmamarmeladia tai -hilloa
Meiran sydän-nonparelleja

Ota kaikki tarvikkeet esille pari tuntia ennen leipomista, jotta ovat huoneenlämpöisiä. Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Liota hiiva maitoon. Vatkaa sekaan muna, suola, sokerit, kardemumma ja osa jauhoista. Jatka jauhojen lisäämistä käsin alustaen. Lisää lopuksi huoneen lämpöinen rasva ja vatkaa taikina pehmeäksi palloksi. Pikkupullataikina on paras pehmoisena. Peitä liinalla ja kohota lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi (45-60 min.)

Pyörittele taikinasta pikkupullia ja kohota leivinpaperin päällä liinan alla noin 30-40 minuuttia. Voitele munalla ja ripottele päälle raesokeria. Paista 225 asteessa 10-12 minuuttia.

Vaahdota kerma ja lisää marianne crush, mausta sokerilla. Halkaiset jäähtyneet pullat. Levitä pohjalle vadelmamarmeladia ja pursota päälle kermavaahtoa (tai levitä lusikalla). Koristele nonparelleilla.