Tämä kakku syntyy ilman liivatetta ja uunia. Kakku on melko suklaista ja tuhtia tavaraa ja riitti kahvin kanssa jälkkäriksi kahdellekin seurueelle.

150 g Täysjyvä Digestive-keksejä
50 voita

400 g maustamatonta tuorejuustoa (Exquisa on edullisin, myy esim. Prisma)
200 g tummaa suklaata
2 dl kuohukermaa
0,5-1 rkl sokeria
2 tl vanilijasokeria

Päälle marjoja, pähkinöitä tai nonparelleja

Murskaa keksit kaulimella muovipussissa. Sulata voi mikrossa. Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi. Sekoita keksimurskaan voi ja painele seos tiiviisti vuoan pohjalle. Laita kylmään jähmettymään. Sulata suklaa mikrossa varovasti n. 30 s kerrallaan, sekoita välillä. Tuorejuusto on hyvä ottaa hyvissä ajoin huoneenlämpöön. Annan sulan suklaan jäähtyä kunnolla ja sekoita sitten huoneenlämpöiseen tuorejuustoon. Vatkaa kerma ja sekoita tuorejuustoseokseen. Mausta sokerilla, lisää tarvittaessa. Kaada seos vuokaan keksipohjan päälle ja anna jähmettyä mielellään seuraavaan päivään. Koristele kakku marjoilla, pähkinöillä tai nonparelleilla.