Tämä on todellinen pussinpohja-jämä-kakku! Pursotuksista jäi kermavaahtoa ja mietin mihin ihmeeseen sen käytän. Päätin tehdä Mummolle kakun, koska jäi tuorejuustoa ja leivontatarvikekaapista löytyy aina kaikenlaisia jämiä, kuten suklaata, pähkinärouhetta jne. Pohjan tein pakettien pohjalle jääneistä kekseistä.

Pohja:
200 g keksejä (Digestive, kaurakeksi, suklaakeksi...)
60 g voita

Täyte:
3 dl Flora Vispiä
300 g tuorejuustoa
50 g valkosuklaata
60 g tummaa suklaata
0,5 dl marianne crushia
2 rkl hasselpähkinärouhetta
5 liivatetta
kylmää vettä + tilkka kiehuvaa vettä.

Laita 22 cm irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi. Sulata voi mikrossa. Murskaa keksit muovipussissa esim. kaulimella. Sekoita voi keksimurskaan ja painele vuoan pohjalle. Laita kylmään odottamaan. Sulata suklaat mikrossa erikseen erillisissä astioissa 30 s kerrallaan, sekoittele välillä. Anna jäähtyä. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen 5-10 min.  Vatkaa kerma kuohkeaksi ja vatkaa sekaan tuorejuusto ja suklaat. Lisää crush ja pähkinärouhe. Kiehauta tilkka vettä ja puristele liivatteet hyvin ja lisää veteen. Sekoita ja anna jäähtyä hetki. Kaada ohuena nauhana täytteeseen koko ajan sekoittaen. Kaada vuokaan ja laita jääkaappiin hyytymään 4-5 tunniksi, tai seuraavaan päivään. Koristele valmis kakku nonpareilleilla, mariannecrushilla tai mitä kaapista sattuu löytymään :)