Tämä on brownies-tyyppinen leivonnainen, johon itse lisäsin leivinjauhetta koska halusin aavistuksen kuohkeamman lopputuloksen. Nämä eivät mielestäni ole hirveän äklömakeita, muistuttaa vähän tiikerikakkua, mutta koostumukseltaan kosteampaa ja tiivimpää. Koska tarjolla oli seitsemää sorttia, leikkasin nämä aika pieneksi neliöiksi.

Brownie:
100 g tummaa suklaata
100 g voita
1,5 dl sokeria
0,5 tl vaniljasokeria
3 munaa
1,75 dl vehnäjauhoja
(1 tl leivinjauhetta)

Cheesecake:
225 g tuorejuustoa
0,75 dl sokeria
1 muna
4 tl vehnäjauhoja
1 tl vaniljasokeria

Suklaata
Meiran suklaarakeita

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa. Lisää mukaan paloiteltu tumma suklaa ja anna sulaa sekoitellen. Siirrä pois levyltä. Laita neliskulmaisen paistovuoan pohjalle sopivaksi leikattu leivinpaperi ja voitele vuoka (21 X 21 cm). Vatkaa suklaaseokseen sokeri ja vaniljasokeri ja anna jäähtyä 15 minuuttia. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Sekoita taikinaan munat ja vehnäjauhot. Sekoita cheescaken ainekset. Levitä 2/3 suklaataikinasta vuokaan ja lisää päälle cheesecake-taikina. Lisää päälle loppu suklaataikina ja paista 30 minuuttia. Anna jäähtyä vuoassa ja leikkaa sopiviksi paloiksi. Pursota päälle suklaata ja koriste suklaarakeilla (Meira).