Leivonta-taukoni kesti tasan kaksi päivää kunnes minua muistutettiin erään läheisen nimipäivästä. Tein näitä mansikan ja suklaan makuisia paloja Seeprapalojen ohjetta varioiden. Nopeasti lätkäisin koristeeksi mansikkatomusokeria ja suklaarakeita, vähän kauniimminkin nämä olisi voinut koristella...

Tämän ohjeen myötä blogini jää parin viikon tauolle. Meillä on luvassa muuttokiireitä ja netti-yhteyksiäkään ei välttämättä ole ennen joulukuuta käytettävissä.

Mukavaa Joulun odotusta kaikille blogin kävijöille, palataan pian, Jouluisin herkuin....!

Brownie:
100 g tummaa suklaata
100 g voita
1,5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 dl marianne-crushia
3 munaa
1,75 dl vehnäjauhoja
(1 tl leivinjauhetta)

Cheesecake:
250 g tuorejuustoa
1 dl mansikkatomusokeria
1 muna
4 tl vehnäjauhoja
1 tl vaniljasokeria

Koristelu:
Mansikkatomusokeria
Meiran suklaarakeita

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa. Lisää mukaan paloiteltu tumma suklaa ja anna sulaa sekoitellen. Siirrä pois levyltä. Laita neliskulmaisen paistovuoan pohjalle sopivaksi leikattu leivinpaperi ja voitele vuoka (21 X 21 cm). Vatkaa suklaaseokseen sokeri ja vaniljasokeri ja anna jäähtyä 15 minuuttia. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Sekoita jauhoihin leivinjauhe ja marianne-crush. Sekoita taikinaan munat ja vehnäjauhot. Sekoita cheesecaken ainekset. Levitä 2/3 suklaataikinasta vuokaan ja lisää päälle cheesecake-taikina. Lisää päälle loppu suklaataikina ja paista 30 minuuttia. Anna jäähtyä vuoassa ja leikkaa sopiviksi paloiksi. Koristele mansikkatomusokeri-kuorrutteella ja suklaarakeilla (Meira).