Meidän suvun 50+ naiset ystävineen olivat Kreikassa lomalla. Tilasin "mummoilta" tuliaisiksi tietenkin jyväpastaa ja oliiviöljyä. Sainkin ihanat tuliaiset, kahta erilaista oliiviöljyä, kahta erikokoista jyväpastaa, tapenadea ja halvaa.

1255079539_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Koska minulla on nyt tuota pastaa kaapit pullollaan ja neljää eri kokoakin, päätin heti tehdä lempiruokaani Juvetsia. En tiedä mikä tässä minuun iskee, mutta voisin syödä tätä ihan käsittämättömiä määriä. Mummoni on tehnyt tätä kun olen pieni ja siitä lähtien olen ollut hillitön Juvetsi-fani. Pitkä haudutus ja Kreikan mausteet kuten yrtit, valkosipuli ja kaneli takaavat herkullisen Juvetsin. Tässä linkki taas ohjeeseen. Oliiviöljyyn kannatta panostaa, käytin tällä kerralla Isäni Kreikasta tuomaa pienen tuottajan tuoretta öljyä ja tuli taas aivan mahtavan makuista Juvetsia!

1255079512_img-d41d8cd98f00b204e9800998e