1248590785_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tuhosin vielä pari banaania :) Tämä kakku lähti Mummolle viemisiksi.

150 g voita
1,5 dl sokeria
2 munaa
4 dl vehnäjauhoja
2 tl tummaa kaakaojauhetta
1 tl kanelia
1 tl soodaa
5 palaa Fazerin tummaa Block-suklaata rouhittuna
2 kypsää banaania
1 dl kermaviiliä

Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Voitele ja korppujauhota 1 litran vetoinen vuoka. Soseuta banaanit ja sekoita jauhot, kaakao, kaneli ja sooda keskenään. Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi ja lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Lisää kuivat aineet, banaanisurvos ja piimä. Kääntele sekaan rouhittu suklaa. Sekoita vaan sen verran että aineet tasoittuvat. Kaada taikina vuokaan ja paista 175 asteessa uunin alatasolla 50-60 minuuttia.

Päälle laitoin tomusokerikuorrutteen mansikkatomusokerista, sekä valmista vaaleanpunaista ja kimaltavaa valkoista kuorrutetta.