1243885292_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mikä sen mukavampaa hellepäivänä, kuin olla piknikillä puiden katveessa :) Eväinä meillä oli peruna-fetasalaattia, lihapullia, kolmioleipiä, Ukko Pekka -juustokuulia, vihanneksia ja jälkiruuaksi cashew-pähkinä-suklaamuffinsseja.

Harmittaa että se saanut hyvää kuvaa perunasalaatista, joten laitan ohjeen tähän.

Peruna-fetasalaatti

1 kg uusia perunoita
1 prk fetajuustokuutioita
10 aurinkokuivattua tomaattia

kastike:
1 tl Dijonin sinappia
3 tl hunajaa
2 rkl viinietikkaa
0,5 tl suolaa
1 tl kuivattua basilikaa
1 dl öljyä

Keitä perunat kypsiksi ja anna jäähtyä. Sekoita muuta kastikkeen ainekste paitsi öljy. Lisää öljy ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Kuutioi jäähtyneet perunat, silppua tomaatti ja sekoita ainekset. Kaada päälle kastike ja laita kylmään maustumaan.