Mikä sen mukavampaa hellepäivänä, kuin olla piknikillä puiden katveessa :) Eväinä meillä oli peruna-fetasalaattia, lihapullia, kolmioleipiä, Ukko Pekka -juustokuulia, vihanneksia ja jälkiruuaksi cashew-pähkinä-suklaamuffinsseja.
Harmittaa että se saanut hyvää kuvaa perunasalaatista, joten laitan ohjeen tähän.
Peruna-fetasalaatti
1 kg uusia perunoita
1 prk fetajuustokuutioita
10 aurinkokuivattua tomaattia
kastike:
1 tl Dijonin sinappia
3 tl hunajaa
2 rkl viinietikkaa
0,5 tl suolaa
1 tl kuivattua basilikaa
1 dl öljyä
Keitä perunat kypsiksi ja anna jäähtyä. Sekoita muuta kastikkeen ainekste paitsi öljy. Lisää öljy ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Kuutioi jäähtyneet perunat, silppua tomaatti ja sekoita ainekset. Kaada päälle kastike ja laita kylmään maustumaan.
Kommentit