1240826405_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nämäkin menivät viemisinä Mummolleni. Olisin ripotellut koristeeksi marianne crushia nonparellien sijaan, mutta se loppui kesken.

Tein tästä taikinasta puolikkaan määrän, sydämiä tulee n. 40 kpl.

200 g voita
2 dl sokeria
1 muna
0,5 dl kermaa
2 tl vanilliinisokeria
6 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 dl mariannecrushia

Kuorrutus: Fazerin tummaa suklaata, nonparelleja

Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää muna vatkaten, sekä keskenään sekoitetut kuivat aineet, kerma ja marianne crush. Anna taikinan jähmettyä kylmässä. Kauli taikina levyksi pieni osa kerrallaan. Ota muotilla pikkuleipiä ja nosta lastalla pellille leivinpaperin päälle. Paista 200 asteessa 8-10 minuuttia. Anna jäähtyä.

Paloittele suklaa ja sulata se mikrossa vähitellen 30-40 s kerrallaan. Sekoita välillä kunnes suklaa on täysin sulanut. Kasta pikkuleivät suklaaseen ja ripottele päälle nonparelleja. jos haluat nopeuttaa jähmettymistä, nosta pikkuleivät pakkaseen tai esim. ulos hetkeksi jos on viileä ilma.

(Ja taas jälleen kerran tuli todettua, että mies meillä osaa pikkuleivät...näistä tuli ihan liian ohuita ja muotopuolia ja siksi tummuivat hirveän nopsasti uunissa...mies vaan osaa tämän homman paremmin!)

1240826304_img-d41d8cd98f00b204e9800998e